Javna novogodišnja čestitka

U povodu nastupajućih novogodišnjih praznika premijer Tuzlanskog kantona Denijal Tulumović upućuje javnu novogodišnju čestitku u kojoj stoji:

„U povodu predstojećih novogodišnjih praznika, u ime Vlade Tuzlanskog kantona i u svoje ime, svim građanima Tuzlanskog kantona upućujem iskrene čestitke.
Iza nas je godina koju su, između ostalog obilježile i političke turbulencije, ali i godina koja je pokazala da se znamo i možemo suočavati i sa najsloženijim problemima.


U godini iza nas pokazali smo želju da stvari u našem kantonu mijenjamo u korist svih građana, da radimo na istinski ravnomjernom razvoju svih područja našeg kantona, da pomažemo onima kojima je pomoć potrebna i da podržavamo rast i razvoj privrednih subjekata.

U ovo praznično vrijeme želim najaviti da ćemo taj kurs zadržati i u narednom periodu. Uvjeren sam da se možemo uspješno nositi sa svim izazovima koji nas očekuju i naredne godine i da ćemo u tom cilju pokazati visok nivo odgovornosti i međusobnog poštovanja i uvažavanja.
Svim građanima Tuzlanskog kantona u 2020. godini želim dobro zdravlje, porodičnu sreću i uspjeh na svim poljima našeg djelovanja".

 

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna