Čestitke povodom obilježavanja godišnjice formiranja Oružanih snaga Bosne i Hercegovine

Povodom obilježavanja godišnjice formiranja Oružanih snaga Bosne i Hercegovine premijer Tuzlanskog kantona Irfan Halilagić svim pripadnicima Oružanih snaga BiH upućuje javnu čestitku u kojoj stoji:

„Uvaženi pripadnici Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, svima vama u ime Vlade Tuzlanskog kantona i u svoje ime čestitam Dan oružanih snaga BiH.

Opširnije...

Na dužnost stupio sekretar Ureda za borbu protiv korupcije i upravljanje kvalitetom

Svečanom zakletvom, položenom pred premijerom Tuzlanskog kantona Irfanom Halilagićem i ministricom pravosuđa i uprave Tuzlanskog kantona Senadom Dizdarević, kako je to predviđeno Zakonom o državnoj službi, danas je na dužnost stupio sekretar Ureda za borbu protiv korupcije i upravljanje kvalitetom TK Muamer Šljivić.

Opširnije...

Javna čestitka povodom 25. novembra, Dana državnosti BiH

U povodu obilježavanja 25. novembra – Dana državnosti Bosne i Hercegovine premijer Tuzlanskog kantona Irfan Halilagić upućuje javnu čestitku u kojoj stoji:

Opširnije...

Premijer Halilagić primio Plaketu za podršku Sportskim igrama RVI

Simbolično, uoči obilježavanja Dana državnosti Bosne i Hercegovine predstavnici boračkih saveza i udruženja sa područja našeg kantona danas su premijeru Tuzlanskog kantona Irfanu Halilagiću uručili Pleketu za podršku Vlade Tuzlanskog kantona održavanju 17. sportskih igara ratnih vojnih invalida.

Opširnije...

Vlada Tuzlanskog kantona će podržati kvalitetne naučno-istraživačke projekte

Profesori Rudarsko – geološko – građevinskog fakulteta, predvođeni dekanom Kemalom Gutićem, danas su premijeru Tuzlanskog kantona Irfanu Halilagiću prezentirali uspješnu realizaciju projekta RESPONS, a koji se realizira u okviru Interreg - IPA CBC programa međunarodne saradnje. Radi se o projektu Sistema ranog upozoravanja kao odgovor na rizik od pojave klizišta i bujičnih tokova koji bi osim efekata u oblasti naučno-istraživačkograda, svoju značajnu primjenu mogao imati i u praktičnoj primjeni, odnosno prevenciji nastanka klizišta.

Opširnije...

Premijer Halilagić upriličio prijem za violistkinju Aidu Rešidbegović

Izuzetan rezultat naše mlade violistkinje, učenice Srednje muzičke škole „Čestmir Mirko Dušek" u Tuzli, Aide Rešidbegović na Međunarodnom muzičkom takmičenju mladih (International youth music competitions - IYMC), koje je održano u Njujorku (New York) u Sjedinjenim Američkim Državama, bio je povod za današnji prijem u Kabinetu premijera TK Irfana Halilagića.

Opširnije...

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15