Svečanost otvaranja dvije „Pametne škole“ u Tuzlanskom kantonu - Područne škole „Omazići“ u Banovićima i Osnovne škole „Sapna“ u Sapni

Pozivamo Vas na svečanost povodom otvaranja dvije „Pametne škole" u Tuzlanskom kantonu, obnovljene, energetski efikasne Područne škole „Omazići" u sklopu osnovne škole „Grivice" i Osnovne škole „Sapna" u Sapni. Svečanosti otvaranja će se održati prema sljedećem rasporedu:


Energetska obnova škola realizovana je u okviru implementacije 3,2 miliona KM vrijednog prekograničnog projekta „Inovativnim umom do pametnih škola" ili skraćeno PAMETNE ŠKOLE. Projekat se finansira iz INTERREG IPA CBC programa prekogranične saradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014.-2020. Projekat sufinansira Vlada Tuzlanskog kantona, a implementiraju: Centra za razvoj i podršku (CRP) iz Tuzle, Vlada Tuzlanskog kantona, Brodsko-posavska županija, udruženja Zelena akcija iz Zagreba i Brodskog ekološkog društva - BED iz Slavonskog Broda.

Prema dnevnom redu događaja, izjave za medije su oba dana planirane u 13:00h. S tim u vezi, pozivamo Vas da prisustvujete svečanom otvaranju, da medijski propratite događaj i o tome informišete javnost.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna