Prezentacija Vodiča za investitore Tuzlanskog kantona

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona organizuje prezentaciju drugog izdanja Vodiča za investitore Tuzlanskog kantona, dokumenta koji na praktičan i jednostavan način objedinjuje najznačajnije informacije koje potencijalni i postojeći investitori, osobe koje rade sa investitorima, ali i svi drugi zainteresirani subjekti trebaju ukoliko žele investirati ili pak posjetiti Tuzlanski kanton.

Prezentacija će biti održana u srijedu, 27. decembra 2017. godine, sa početkom u 13.00 h u Plavoj Sali Bosanskog kulturnog centra u Tuzli, te će pored prezentacije Vodiča biti predstavljene realizirane ključne aktivnosti Ministarstva razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona u 2017. godini s fokusom na poticanje investiranja.

Navedena prezentacija biti će prilika za davanje odgovora na pitanje kako i zašto investirati u Tuzlanskom kantonu, koji resursi i prednosti stoje na raspolaganju, kao i kakvu vrstu podrške investitor može dobiti ukoliko se odluči na investiranje na području Tuzlanskog kantona.

S tim u vezi, pozivamo Vas da prisustvujete navedenoj prezentaciji, te Vas molimo da o ovom događaju informišete javnost.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna