Ministru Blagojeviću prezentovan učenički projekat o opasnostima od mina

Učenici JU MS Elektrotehnička škola u Tuzli prezentovali su danas ministru za boračka pitanja Tuzlanskog kantona Zoranu Blagojeviću projekat pod nazivom Opasnost od mina na području Bosne i Hercegovine.

Opširnije...

Promocija prava na rad i zapošljavanje osoba s invaliditetom

U organizaciji Ministarstva za boračka pitanja Tuzlanskog kantona danas je Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom Federacije Bosne i Hercegovine održao prezentaciju o mogućnostima zapošljavanja osoba sa invaliditetom.

Opširnije...

Sportski invalidni savezi TK kod ministra Blagojevića

Ministar za boračka pitanja Tuzlanskog kantona Zoran Blagojević primio je danas predstavnike sportskih invalidnih saveza sa područja TK sa kojima je razgovarao o unaprjeđenju saradnje.

Opširnije...

Predstavnici Patriotske lige Srebrenik kod ministra Blagojevića

Ministar za boračka pitanja Tuzlanskog kantona Zoran Blagojević primio je danas predstavnike Udruženja Patriotska liga Srebrenik Fadila Duranovića, Nirmela Muratovića i Esada Fazlića sa kojima je razgovarao o predstojećem obilježavanju godišnjice formiranja Dobrovoljačke čete.

Opširnije...

Najava javne prezentacije o mogućnostima zapošljavanja osoba sa invaliditetom

U organizaciji Ministarstva za boračka pitanja Tuzlanskog kantona danas je održan inicijalni sastanak sa v.d. direktorom Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom Federacije Bosne i Hercegovine Riadom Kremićem na kojem je razgovarano o zapošljavanju invalidnih osoba.

Opširnije...

Olakšati upis na fakultete djeci demobilisanih boraca

Ministar za boračka pitanja Tuzlanskog kantona Zoran Blagojević razgovarao je danas sa ministrom obrazovanja i nauke TK Ahmedom Omerovićem i zastupnikom u Skupštini TK Midhatom Čauševićem o upisu djece iz reda boračke kategorije u novu akademsku godinu.

Opširnije...

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15

 

Vi ste ovdje: Početna MINISTARSTVA Ministarstvo za boračka pitanja