Prezentacija projekta „Moj Taxi“

Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona organizuje prezentaciju projekta „Moj Taxi" u cilju razmatranja mogućnosti uvođenja aplikacije „Moj Taxi" u taksi prijevoz na području Tuzlanskog kantona.

Opširnije...

Glavna nagrada Festivala „Sevdalinko u srcu te nosim” nosit će ime Safeta Isovića

U Ministarstvu trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona održan je sastanak na kojem je potpisan Sporazum o pravima korištenja imena Safeta Isovića kao naziva nagrade pobjedničke pjesme takmičarskog dijela Festivala „Sevdalinko u srcu te nosim". Sastanku su, između ostalih, prisustvovali ministar trgovine, turizma i saobraćaja Mirsad Gluhić, ministrica za kulturu, sport i mlade Slavena Vojinović, Emina Isović Pašić te predstavnici Organizacionog odbora Festivala Ramiza Milkunić i Vesna Isabegović.

Opširnije...

Prvi koraci ka organizaciji kviza znanja o saobraćajnoj kulturi

Povodom organizovanja kviza znanja o saobraćajnoj kulturi danas je u organizaciji Ministarstva trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona održan sastanak sa predstavnicima škola koje u svom sastavu imaju srednje strukovne i tehničke smjerove iz oblasti saobraćaja (vozači motornih vozila i tehničari saobraćajnog - drumskog usmjerenja). Sastanku su prisustvovali i predstavnici MUP-a, Ministarstva za obrazovanje i nauku i kantonalnog Pedagoškog zavoda.

Opširnije...

Razgovor o mogućnostima saradnje u oblasti turizma

Ministar trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona Mirsad Gluhić razgovarao je danas sa potpredsjednicom stalnog odbora za regionalne investicije u indonežanskoj Komori za trgovinu i turizam Yunni Indrani Widjaje o mogućnostima razvoja turističkih potencijala TK i promociji bh. turizma u Indoneziji.

Opširnije...

Potpisan memorandum „Vitalni znaci 2019“

Ministar za trgovinu, turizam i saobraćaj Tuzlanskog kantona Mirsad Gluhić i direktorica Fondacije Tuzlanske zajednice (FTZ) Jasna Jašarević potpisali su Memorandum o saradnji na projektu „Vitalni znaci 2019". Riječ je o istraživanju kvaliteta života u Tuzlanskom kantonu.

Opširnije...

Čestitka povodom Dana vozača i automehaničara, 15. januara

Povodom Dana vozača i automehaničara, 15. januara, Ministarstvo trgovine turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona upućuje iskrene čestitke svim vozačima i automehaničarima.

cestitka dan voz 2019

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna

Vi ste ovdje: Početna MINISTARSTVA Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja