Poziv na okrugli sto o nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sportu

Ministarstvo za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona u skladu sa Programom javne rasprave organizuje okrugli sto o nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sportu koji će se održati u petak 26.01.2018. godine sa početkom u 11.00 h u Kongresnoj sali Bosanskog kulturnog centra Tuzla (Ulica Mije Keroševića Guje 3, 75000 Tuzla).

Pozivaju se svi zainteresirani subjekti da uzmu učešće u radu okruglog stola i doprinesu izradi što kvalitetnijeg prijedloga Zakona o sportu.

Javna rasprava o nacrtu o nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sportu traje do 28. januara 2018. godine, a nacrt Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sportu može se preuzeti na web stranici Vlade Tuzlanskog kantona http://www.vladatk.gov.ba/vlada-tk/dokumenti-tk/nacrti-i-prijedlozi-zakona-tk.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna

Vi ste ovdje: Početna MINISTARSTVA Ministarstvo za kulturu, sport i mlade 2018 Poziv na okrugli sto o nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sportu