Poziv kompanijama sa područja Tuzlanskog kantona iz metaloprerađivačke industrije za ostvarivanje potencijalne saradnje sa njemačkom kompanijom

 

Ministarstvu privrede Tuzlanskog kantona obratilo se Predstavništvo njemačke privrede u BiH - AHK BiH sa molbom da obavijestimo kompanije sa područja Tuzlanskog kantona iz metaloprerađivačke industrije za ostvarivanje potencijalne saradnje sa njemačkom kompanijom iz navedene oblasti.

logo ahk bosnienPredstavništvo njemačke privrede u BiH zvanični je predstavnik njemačke privrede u zemlji i prva kontakt adresa za njemačke firme koje su zainteresovane za bh. tržište. Glavni zadatak Predstavništva predstavlja pružanje podrške njemačkim i domaćim firmama pri pribavljanju relevantnih informacija o privredi, zatim potencijalnim izlagačima i posjetiocima pruža informacije o njemačkim sajmovima te izdaje publikacije o različitim privrednim granama u BiH i na taj način ukazuje na postojeći potencijal u BiH.

Naime, njemačkoj kompaniji koja posluje u oblasti metaloprerađivačke industrije, a specijalizovana je u oblastima tehnike habanja, mehaničke obrade, postupcima zavarivanja, čelične konstrukcije i izgradnje postrojenja, potrebni su dobavljači za ostvarivanje potencijalne saradnje sa bh.kompanijama specijaliziranim u navedenim oblastima.

Sve zainteresovane kompanije trebaju dostaviti popunjen prijavni obrazac iz priloga najkasnije do srijede 24.01.2018. godine na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .

Za više informacija o njemačkoj kompaniji i načinu uspostavljanja saradnje potrebno je kontaktirati direktno Predstavništvo njemačke privrede u BiH.
Kontakt osoba:
Sanjin Purgić
Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini
Fra Anđela Zvizdovića 1 (UNITIC B19)
71000 Sarajevo
Tel: +387 33 295 913
Fax:: +387 33 295 920
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
http://bosnien.ahk.de

PRILOG:

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna