Objavljen javni poziv Fondacije tuzlanske zajednice (FTZ) za mlade za učešće u projektu za jačanje poduzetničkih kompetencija pod nazivom „Sam svoj gazda“

Fondacija tuzlanske zajednice (FTZ) objavila je Javni poziv za mlade sa područja Grada Tuzla za učešće u projektu za start-up poduzetnike kojim se pozivaju sve zainteresovane mlade osobe od 18 do 30 godina sa područja Grada Tuzla da se prijave za učešće u projektu za jačanje poduzetničkih kompetencija pod nazivom „Sam svoj gazda“. Projekat je podržan od strane Evropske unije i realizira se u sklopu United Nations Development Programme (UNDP) projekta ReLoAd (Regional Programme on Local Democracy).

final banerGlavni cilj projekta „Sam svoj gazda“ je da doprinese povećanju zapošljivosti među mladima na području Grada Tuzla, jačanju poduzetničkih kompetencija mladih te stvaranje uslova za njihovo samozapošljavanje.

Prijave se mogu dostaviti najkasnije do 02.02.2018. godine putem e-mail adrese Fondacije ( Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ) , poslati poštom ili donijeti lično na adresu: Fondacija tuzlanske zajednice, Pozorišna 13, 75000 Tuzla.

Prva informativna radionica biti će održana u utorak 23.01.2018. godine u MIOC Centru (Zgrada Jupiter, iznad Unicredit banke) 2.sprat u 11.00 sati.

Više informacija o javnom pozivu možete pronaći na sljedećem linku:
http://www.fondacijatz.org/page/41/7520

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna